partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Conxillium

logo conxillium

partnerartikelen

 • Burgerparticipatie en het sociaal intranet: samen sterk

  door: Astrid Mikkers

  open social

  Informatie uitwisselen, samenwerken, sparren, kennis delen. Het zijn aspecten in ons dagelijks werk. Maar ook in de participatie met burgers en bedrijven is het uitwisselen van informatie, het peilen van meningen en open voeren van een discussie niet meer weg te denken. Tegelijkertijd is plaats- en tijdsonafhankelijk reageren en werken steeds belangrijker. Jeroen Brakel, directeur productmanagement bij SIMgroep, vertelt waarom een sociaal intranet hierin meerwaarde biedt voor overheden.

 • Vol vertrouwen verkiezingen voor herindeling tegemoet

  Gemeente Delfzijl

  Blik op Delfzijl (Sail)

  Met ingang van 1 januari 2021 gaan de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum samen verder als één nieuwe gemeente onder de naam Eemsdelta. Procura nam, als de IT-partner waarmee de drie samenwerken, veel werk uit handen in de voorbereiding voor de herindeling. Eemsdelta is nu klaar voor de verkiezingen voor de herindeling die in het najaar van 2020 plaatsvinden.

 • 'Dit is hét moment om stappen te zetten'

  Common Ground:

  Mensen op een berg

  Gemeenten moeten zelf meer grip krijgen op hun IT en de doorontwikkeling ervan. Eén van de manieren om die kerngedachte uit het Common-Ground-initiatief vorm te geven, is door gesloten softwarepakketten open te breken.