partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Conxillium

logo conxillium

nieuws

 • Koppeling Procura Verkiezingen met de e-learning Verkiezingen van SEP

  Webinar Verkiezingen Procura SEP

  Nieuws voor de projectleider verkiezingen! In de nieuwste release van Procura Verkiezingen lanceert Procura de koppeling met de e-learning Verkiezingen van SEP. Dat scheelt veel tijd in de organisatie. Meer weten?

 • Webinar Coronaproof verkiezingen 2021

  rood potlood

  Hoe organiseer je coronaproof de Tweede Kamer verkiezingen in 2021? Is jouw gemeente voorbereid op coronaproof verkiezingen van 17 maart 2021? Procura en haar zusterbedrijven SIM en JCC Software geven tijdens dit webinar op donderdag 10 december praktische tips en oplossingen om het verkiezingsproces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

 • Openheid en transparantie bepalen resultaat migratie

  Gemeente Zoetermeer

  Station Zoetermeer

  Bij de gemeente Zoetermeer stond in het voorjaar van 2019 een ingrijpende verandering op stapel: een servermigratie. De gedateerde hardware moest worden vervangen. Dit had ook consequenties voor het beheer van de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Gedeelde gronden voor de gemeentelijke IT

  door: Marieke Vos

  bestuurstafel

  Common Ground gaat over de informatievoorziening van gemeenten en dat is vandaag de dag een onderwerp dat bestuurders interesseert, zo bleek op de iBestuur bijeenkomst over dit onderwerp. Zo’n 25 deelnemers, waaronder veel burgemeesters en wethouders, spraken op donderdag 12 december in Utrecht over wat Common Ground is en wat gemeenten daar zelf aan kunnen bijdragen.