partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Conxillium

logo conxillium

partnerweblogs

 • Drie voordelen van kandidatenlijsten zonder envelop

  door: Astrid van Leeuwen

  Astrid van Leeuwen

  Bij de eerstvolgende verkiezing is er na de keuze voor de postverspreider PostNL tenminste één nieuwe vraag waar je als gemeente een keuze in moet maken.

 • Procura introduceert oplossing voor versturen kandidatenlijsten

  door: Astrid van Leeuwen

  Astrid van Leeuwen

  Voorafgaand aan verkiezingen wordt sinds jaar en dag op elk adres in Nederland een kandidatenlijst bezorgd. Het bezorgen van deze ongeadresseerde post door PostNL is echter verleden tijd, omdat zij hebben besloten om voornamelijk nog geadresseerde post te bezorgen. En dus moeten ook de kandidatenlijsten worden voorzien van een adres.

 • Een chatbot Verhuizen voor alle gemeenten

  door: Sander de Graaf

  Sander de Graaf - Conxillium

  Afgelopen woensdag woonde ik het webinar “Chatbot: virtuele assistent Gem” bij. Suzanne van der Velden en Harvey van der Meer toonde op een leuke manier de voortgang van “chatbot Gem” voor alle gemeenten. Het project is een initiatief van de Innovatiegroep Dienstverlening Chatbots.

 • Naar een vrij en toegankelijk BRP

  door: Sander de Graaf

  Sander de Graaf - Procura

  Zoals jullie konden lezen in de Computable zijn wij hard op weg om onze droom te realiseren. Wij werken aan een vrij BRP-platform voor alle gemeenten. Een platform waarmee gemeenten eenvoudig kunnen innoveren en waarbij iedereen een bijdrage kan leveren.

 • Onze eigen operatie BRP

  door: Sander de Graaf

  Sander de Graaf - Procura

  Door Common Ground staat de gemeentelijke informatievoorziening weer volop in de belangstelling. Nieuwe principes, uitgangspunten en ambities zijn geformuleerd.