partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Conxillium

logo conxillium

Koppeling Procura Verkiezingen met de e-learning Verkiezingen van SEP

nieuws | 14 december 2020

Nieuws voor de projectleider verkiezingen! In de nieuwste release van Procura Verkiezingen lanceert Procura de koppeling met de e-learning Verkiezingen van SEP. Dat scheelt veel tijd in de organisatie. Meer weten?

Webinar Verkiezingen Procura SEP


Schrijf uzelf dan in voor het webinar ‘E-learning Verkiezingen’ van SEP op 17 december. Hierin vertelt Ingrid van Zeeland in 45 minuten alles over de e-learning voor stembureauleden, voorzitters en tellers. Daarnaast legt ze uit welke stappen u moet zetten om de koppeling met Procura te kunnen gebruiken en hoe dit u tijd kan besparen. Ook vertelt ze o.a. over de maatregelen in verband met het coronavirus en de verschillende telprocessen waaruit u kunt kiezen.

Het webinar is ook gehouden op 10 december.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.