partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Conxillium

logo conxillium

Tweede Kamerverkiezing en Covid-19

door: Astrid van Leeuwen

weblogs | 17 november 2020

Mijn start bij Procura in 2018 was gelijk met mijn neus in de boter: de voorbereidingen van maar liefst de dubbele verkiezing voor de leden van provinciale staten en het algemeen bestuur van het waterschap en niet veel later de verkiezing van de leden van het Europees Parlement. Op basis van zo’n ruim 16 jaar ervaring met verkiezingen…van redactioneel tot het managen…van drukwerk naar software, van stemmachine naar stem pc en terug naar het stempotlood kan ik wel zeggen, dat ik voor veel uitdagingen heb gestaan. Wat kan je dan nog bedenken?….

Astrid van Leeuwen


En dan komt de pandemie van COVID-19 voorbij, die de hele wereld op zijn kop zet, met in het vooruitzicht de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer in 2021.

We staan met zijn allen voor deze uitdaging, waarbij Procura meedenkt en ondersteuning biedt die u kunt gebruiken. Daarin is onze kracht de kennis, jarenlange ervaring en flexibiliteit. Flexibel moeten we zijn om met elkaar dit traject tot een goed einde te brengen. Het is een bijzondere tijd, met bijzondere wendingen, maar ook bijzonder om hiervan deel uit te maken.

Wij doen ons uiterste best om zowel qua materialen, als drukwerk als software u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door de veranderende wet – en regelgeving op de voet te volgen, betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van het vervroegd stemmen, briefstemmen en andere wijzigingen ten opzichte van de ‘gewone’ manier van stemmen. Dit vertalen wij door naar onze verschillende producten.

Wij gaan u met regelmaat op de hoogte brengen hiervan, zodat wij een beetje zorg uit handen kunnen nemen. Samen klaren wij deze klus!

Astrid Van Leeuwen is projectmanager Verkiezingen | Procura | Conxillium | Burgerzaken | Lokale Overheid | Thought leadership Verkiezingen

reacties: 1

tags:

  • Carla van den Berg #

    19 november 2020, 14:30

    Top prestatie geleverd.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.