partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Deloitte

Bouwen aan een ecosysteem in de strijd tegen milieucriminaliteit

Op weg naar een optimale samenwerking en informatiedeling | Milieucriminaliteit heeft een ontwrichtende werking op ons milieu, het klimaat en de samenleving. Vanuit dat perspectief bezien is het opmerkelijk dat het tot nu toe een onderbelicht thema is, waarvoor relatief weinig aandacht en prioriteit is.

Beeld: Deloitte

Wat zijn de knelpunten bij de bestrijding ervan, hoe kunnen de samenwerking en informatiedeling tussen publieke partijen onderling, maar ook met private partijen worden geoptimaliseerd, en hoe kan dit al op korte termijn leiden tot successen?

Lees verder en download het rapport ‘Aan tafel! Verkenning samenwerking en informatiedeling bij de aanpak van milieucriminaliteit’ op de website van Deloitte.

Contact

Maarten Rijssenbeek
Partner
mrijssenbeek@deloitte.nl
+31882884052

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.