partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Deloitte

Dienstverlening gebaseerd op levensgebeurtenissen vereist meer samenwerking

De overheid wil de menselijke maat als sturend uitgangspunt hanteren. Als overheden levensgebeurtenissen van burgers centraal stellen in hun dienstverlening, zullen ze méér gaan samenwerken, wat een gestroomlijnde dienstverlening ten goede komt.

Beeld: Unsplash

Als overheden levensgebeurtenissen van burgers centraal stellen in hun dienstverlening, zullen ze méér gaan samenwerken, wat een gestroomlijnde dienstverlening ten goede komt, stelt Franklin Heijnen, senior manager en creative director binnen Deloitte. ‘Dienstverlening gebaseerd op levensgebeurtenissen voorkomt dat burgers, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, bij twintig loketten moeten aankloppen’.

Lees verder op de website van Deloitte.

Contact

Franklin Heijnen
Senior Manager
fheijnen@deloitte.nl
+31882883928

tags: , , , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.