partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Deloitte

Duurzame datacultuur

Handvatten om data- en uitvoeringskwaliteit te waarborgen | Om de complexe datapuzzel met succes te leggen, moet er oog zijn voor zowel techniek, organisatie als mensen. Bovenal is verantwoord datagebruik een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Beeld: Deloitte

Met een serie van vijf blogs levert Deloitte graag een inhoudelijke bijdrage aan het vraagstuk over verantwoord datagebruik bij de overheid. In het eerste deel is het dilemma globaal uiteengezet. In het tweede deel gingen we dieper in op de dataketen als onderdeel van overheidsbesluitvorming. In dit blog geven we antwoord op de vraag hoe tot verantwoord datagebruik te komen. In de laatste twee delen van de blogserie maken we de handelingsopties concreter voor respectievelijk grote uitvoeringsorganisaties en gemeenten waar de datacomponent een uitdaging vormt.

Deze blogserie maakt Deloitte in samenwerking met Kees Verhoeven, eigenaar van Bureau Digitale Zaken en voormalig Tweede Kamerlid.

Lees verder op de website van Deloitte.

Contact?

Hilary Richters
Director
hrichters@deloitte.nl@deloitte.nl
+31882884429

Ronald Brouwer
Senior Manager
robrouwer@deloitte.nl@deloitte.nl
+31882884078

Jeroen Jansen
Partner
jerojansen@deloitte.nl@deloitte.nl
+31882885650

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.