partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Deloitte

Infrastructuur: waarom overheden verder moeten kijken dan kosten-batenanalyse

Nu investeringen toenemen is het tijd voor een nieuwe aanpak | Het is tijd om de toekomst nieuw leven in te blazen en opnieuw vorm te geven. Infrastructuur speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de toekomst en het versterken van onze economie vandaag, maar niet zonder uitdagingen.

Beeld: Unsplash

Overheden hebben van oudsher vertrouwd op kosten-batenanalyse (CBA) om grote projecten te prioriteren, maar CBA is in het beste geval beperkt en in het slechtste geval misleidend. Nu investeringen in infrastructuurstimulansen toenemen, is het tijd voor een nieuwe aanpak. In dit rapport delen Deloitte en Oxford Global Projects nieuwe strategieën over hoe overheden prioriteit kunnen geven aan hun investeringen in infrastructuurstimulansen.

Lees verder en download het rapport ‘How should governments prioritize infrastructure stimulus investments’ op de website van Deloitte.

Contact

Lennert Middelkoop
Partner
lmiddelkoop@deloitte.nl
+31882882150

Hoggie Blogg
Partner
hblogg@deloitte.nl
+31882885465

Jeroen Louman
Partner
jlouman@deloitte.nl
+31882886951

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.