partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

3-4 november: Think Summit Netherlands 2021

nieuws | 20 oktober 2021

IBM nodigt u graag uit voor de komende Think Summit op 3 en 4 november a.s. Digitale technologieën stellen ons in staat om zakelijke doelen te bereiken waar we jaren geleden alleen maar van konden dromen. Maar om het duurzaam te maken, moeten we verder kijken dan alleen technologie.

Het gaat om het bevorderen van een open geest. Open in de zin van technologie, maar ook in de zin van verregaande samenwerking – binnen uw organisatie en als onderdeel van een groter ecosysteem. Ontdek hoe open technologieën en flexibele workflows veerkracht mogelijk maken in een snel veranderende wereld.

Schrijf nu in!

Bezoek onze website voor meer informatie over sessies en sprekers.

Nieuwe data wordt in een verbazingwekkend en steeds sneller tempo gecreëerd. De enige manier om deze gegevens te benutten en digitale transformatie te stimuleren, is door de flexibiliteit van hybrid cloud en de inzichten geboden door AI. Ontdek hoe onze open benadering van cloudcomputing en onze uitgebreide AI-mogelijkheden u kunnen helpen deze uitdaging aan te gaan, ongeacht waar uw gegevens zich bevinden.

Tijdens Think Summit kunt u een-op-een gesprekken voeren en samenwerken aan uw eigen uitdagingen met experts, marktleiders en collega’s.
Praat mee over hoe u duurzame groei kunt realiseren. Neem het voortouw.

Schrijf nu in!

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.