partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

nieuws

 • 'Samenwerken op afstand'

  Hoe zorg je ervoor dat je blijft innoveren, terwijl je elkaar niet fysiek kunt ontmoeten? Hoe draag je hier zelf aan bij? Bij IBM hebben ze hier de nodige ervaring mee bij onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken in België, Royal BAM, RWS en Tennet. In het webinar van 1 december introduceerden ze de ‘Garagemethode’.

 • Bereid u voor op het andere normaal. 12 juni: Think Digital Summit Benelux

  IBM Think 2020

  Evenals vorig jaar organiseert IBM naast het wereldwijde Think-evenement ook een lokale conferentie. De conferentie is volledig aangepast aan de huidige situatie, namelijk volledig online. Ik nodig u graag uit deel te nemen aan de Think Digital Summit Benelux op 12 juni a.s.

 • Vertrouwen tussen mens en machine: 'Everyday Ethics for Artificial Intelligence'

  Every Ethics for AI

  De technologie rond kunstmatige intelligentie groeit snel in vermogen, impact en invloed. Het is absoluut noodzakelijk voor designers en developers van AI-systemen om de ethische overwegingen van hun werk te begrijpen, aangezien de door hun gemaakte systemen een impact zullen hebben op miljoenen mensen.

 • IBM webinar : Cloud in de Nederlands overheid

  mensen steken de straat over

  Het nadenken over cloud-concepten is voor de overheid niet nieuw. Recente ontwikkelingen maken die oriëntatie alleen maar belangrijker, en ook interessanter. Denk aan onze acquisitie van open source-bedrijf Red Hat.

 • IBM en Red Hat: de kracht van innovatie

  IBM - Red Hat

  Met het hybrid multicloud-platform van IBM en Red Hat krijgt uw organisatie de slagkracht om de grootste uitdagingen aan te gaan.

 • Haal voordeel uit technologie en bouw vertrouwen op in uw organisatie

  Duin- en Kruidberg

  Hoe kan u de uitdagingen en voortdurende veranderingen van vandaag het hoofd bieden? Hoe kan u voldoen aan de toenemende eisen van de klant of burger? Maakt u optimaal gebruik van de exponentiële mogelijkheiden van technologie ?

 • Think Summit: aan zet blijven in tijden van digitale transformatie

  IBM

  Digitale technologieën veranderen de communicatie tussen mensen en organisaties, en hoe organisaties zakendoen. Kom naar IBM’s Think Summit en ontdek hoe je aan zet blijft in tijden van digitale transformatie.