partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

nieuws

 • Emerge Smarter: visie voor de toekomst

  De pandemie dwong bedrijven en overheden om hun organisatieprocessen opnieuw te bezien. Wat zijn de lessen voor de lange termijn? Hanne Decoutere en Sophie Kuijt delen hun gedachten over hoe organisaties de transformatie naar Emerge Smarter in de praktijk kunnen brengen. Met verandering als een constante, menselijkheid als kern, en voor een duurzame toekomst.

 • Replay Aperitief Pensant - Het collectieve digitale geheugen van de overheid

  Het IBM Aperitief Pensant over ‘Informatiehuishouding – het digitale geheugen van de overheid’ vond plaats op 25 maart. De replay van het evenement (60 minuten) is nu beschikbaar.

 • 25 maart: Aperitief Pensant, Digital bytes

  In een ideale wereld helpen AI-chatbots om vragen van burgers en bedrijven te beantwoorden, bestuurt de over heid beter met betrouwbare data en inzichten en maken open overheidsdata de samenleving veiliger en efficiënter. Hoe dicht staan we bij dat ideaal? Je hoort het op donderdag 25 maart van 16:30 tot 17:30 uur. Dan organiseert IBM een online panelgesprek over het belang en de haalbaarheid van een degelijke digitale informatiehuishouding voor overheden.

 • 19 maart: Data & AI Academy over datagovernance

  Nu de behoefte groeit aan het delen van data over de keten staan bestuurders voor een uitdaging: bepalen van de juiste datagovernance, dataprivacy maatregelen en architectuur. Praktische handvatten om uw informatiebeleid vorm te geven en te starten met een veilige en gestructureerde inzet van AI worden u aangereikt op 19 maart tijdens de Data & AI Academy. Hierbij worden tevens de contouren van de juiste dataprivacy en datagovernance voor de publieke sector geschetst.

 • 11 maart: Herstel en versnel slimmer, duurzamer en wendbaarder

  Neem deel aan de Emerge Smarter Virtual Experience op 11 maart, een virtueel evenement met een interessante agenda om bestuurders te helpen bij herstel, vernieuwing te versnellen en tegelijkertijd nieuwe manieren van werken te definiëren die de veerkracht vergroten.

 • 'Samenwerken op afstand'

  Hoe zorg je ervoor dat je blijft innoveren, terwijl je elkaar niet fysiek kunt ontmoeten? Hoe draag je hier zelf aan bij? Bij IBM hebben ze hier de nodige ervaring mee bij onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken in België, Royal BAM, RWS en Tennet. In het webinar van 1 december introduceerden ze de ‘Garagemethode’.

 • Bereid u voor op het andere normaal. 12 juni: Think Digital Summit Benelux

  IBM Think 2020

  Evenals vorig jaar organiseert IBM naast het wereldwijde Think-evenement ook een lokale conferentie. De conferentie is volledig aangepast aan de huidige situatie, namelijk volledig online. Ik nodig u graag uit deel te nemen aan de Think Digital Summit Benelux op 12 juni a.s.

 • Vertrouwen tussen mens en machine: 'Everyday Ethics for Artificial Intelligence'

  Every Ethics for AI

  De technologie rond kunstmatige intelligentie groeit snel in vermogen, impact en invloed. Het is absoluut noodzakelijk voor designers en developers van AI-systemen om de ethische overwegingen van hun werk te begrijpen, aangezien de door hun gemaakte systemen een impact zullen hebben op miljoenen mensen.

 • IBM webinar : Cloud in de Nederlands overheid

  mensen steken de straat over

  Het nadenken over cloud-concepten is voor de overheid niet nieuw. Recente ontwikkelingen maken die oriëntatie alleen maar belangrijker, en ook interessanter. Denk aan onze acquisitie van open source-bedrijf Red Hat.

 • IBM en Red Hat: de kracht van innovatie

  IBM - Red Hat

  Met het hybrid multicloud-platform van IBM en Red Hat krijgt uw organisatie de slagkracht om de grootste uitdagingen aan te gaan.

 • Haal voordeel uit technologie en bouw vertrouwen op in uw organisatie

  Duin- en Kruidberg

  Hoe kan u de uitdagingen en voortdurende veranderingen van vandaag het hoofd bieden? Hoe kan u voldoen aan de toenemende eisen van de klant of burger? Maakt u optimaal gebruik van de exponentiële mogelijkheiden van technologie ?

 • Think Summit: aan zet blijven in tijden van digitale transformatie

  IBM

  Digitale technologieën veranderen de communicatie tussen mensen en organisaties, en hoe organisaties zakendoen. Kom naar IBM’s Think Summit en ontdek hoe je aan zet blijft in tijden van digitale transformatie.