partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Digitaal transformeren naar een cognitive enterprise met artificiële intelligentie

white-papers | 22 oktober 2019

Dit is een tijdperk van digital darwinism: technologie en samenleving evolueren sneller dan bedrijven zich kunnen aanpassen. Door internet of things, AI, automatisering, blockchain en 5G.

white paper cognitive enterprise IBM

Alleen als u snel genoeg digitaal transformeert, kunt u overleven. U wordt dan The Cognitive Enterprise. Data en geconnecteerde bedrijfsplatformen vormen de kern van die transformatie. Daarmee verbetert u klantervaringen, professionaliseert u uw teams, kunt u sneller innoveren en blijft u cybercriminaliteit voor. Bent u klaar voor die stap? In dit rapport krijgt u 7 handvatten voor een succesvolle digitale transformatie met de hulp van AI.

De white paper is hier te downloaden, na aanvulling van enkele gegevens.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.