partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Digitale Transformatie - De overheid heruitvinden

white-papers | 30 september 2019

De wereld is veranderd. Overheden hebben het moeilijk om bij te blijven.Toch is een digitale transformatie onvermijdelijk. Want de burger verwacht steeds meer van de overheid.

digitale transformatie

De burger wil dezelfde gemakkelijke en persoonlijke ervaring die hij ook krijgt wanneer hij bijvoorbeeld een uitstap plant of online iets bestelt. Het volstaat niet langer om bestaande processen compatibel te maken met het internet of nieuwe mobiele toestellen. Gebruikers willen gemak. En dat dwingt overheden om het anders aan te pakken, dit binnen een beperkt budget en met de risico‘s van de toenemende (cyber)criminaliteit in het achterhoofd. Het is hoog tijd om de hele overheidswerking, -processen en -cultuur te transformeren. Geen re-engineering volgens de huidige verwachtingen. Maar een digitale vernieuwing die ambitieus is, vooruitkijkt en inspeelt op de groeiende verwachtingen van de mensen.

De white paper is hier te downloaden, na aanvulling van enkele gegevens.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.