partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Een verplichting tegenover toekomstige generaties - Uitdagende veranderingen voor de overheidssector

white-papers | 17 september 2019

Iedere sector, ook de overheid, heeft te maken met digitale disruptie. Maar liefst 75 procent van hoge overheidsfunctionarissen geeft aan dat traditionele bedrijfsmodellen niet meer werken.

IBM - white paper

De burger verwacht van de overheid dat deze net zo flexibel en efficiënt werkt als de private sector. Om investeringen aan te trekken en economische groei te bevorderen, moet de overheid nieuwe werknemers aantrekken, die beschikken over de vaardigheden om aan deze verwachtingen te voldoen. Fysieke beveiliging en cybersecurity vragen om aanzienlijke extra investeringen en toezicht. Door digitale technologieën te omarmen zijn overheden beter in staat om hun verantwoordelijkheid te nemen tegenover toekomstige generaties.

De white paper is hier te downloaden, na aanvulling van enkele gegevens.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.