partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Emerge Smarter: visie voor de toekomst

nieuws | 21 april 2021

De pandemie dwong bedrijven en overheden om hun organisatieprocessen opnieuw te bezien. Wat zijn de lessen voor de lange termijn? Hanne Decoutere en Sophie Kuijt delen hun gedachten over hoe organisaties de transformatie naar Emerge Smarter in de praktijk kunnen brengen. Met verandering als een constante, menselijkheid als kern, en voor een duurzame toekomst.

KLIK HIER om het interview te luisteren (10 minuten)


Sophie Kuijt is CTO and Data & AI ethics lead bij IBM Services Benelux. Ze vertegenwoordigt IBM Nederland in de denktank van NLDigital, ze maakt deel uit van het FME-platform voor AI en leidt een van de streams in de NL AI Coalitie


Hanne Decoutere sinds september 2012 Belgisch nieuwsanker bij de Vlaamse Publieke Televisie (VRT). Als journalist en charismatische presentatrice met een juridische achtergrond werkt ze aan verdiepingsprogramma’s.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.