partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Haal voordeel uit technologie en bouw vertrouwen op in uw organisatie

nieuws | 10 februari 2020

Hoe kan u de uitdagingen en voortdurende veranderingen van vandaag het hoofd bieden? Hoe kan u voldoen aan de toenemende eisen van de klant of burger? Maakt u optimaal gebruik van de exponentiële mogelijkheiden van technologie ?

Duin- en Kruidberg

Beeld: Wikimedia / CC BY-SA 3.0 – Peter Huyghe

Weten waar u nu staat en wat het ambitieniveau is van uw organisatie op gebied van technologie, vormt het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een pad naar een toekomst. Een toekomst waar u dankzij technologie vertrouwen opbouwt, voordeel behaalt en aan de eisen van de klant of burger zal voldoen.

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan een reeks technologiediscussies rond mulitcloud management, artificiële intelligentie, en disruptieve dreiging en beveiliging. U kan deelnemen aan de sessies die voor u het meest relevant zijn.

IBM banner
  • Datum: Donderdag 12 maart 2020, van 12:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Landgoed Duin & Kruidberg, Duin- en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort

Meer informatie en registreren kan hier

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.