partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Het Internet of Things in het Cognitive Computing-tijdperk

artikelen | 25 februari 2016

In tien jaar tijd heeft Internet of Things de sprong gemaakt van conceptueel naar werkelijkheid. IDC voorspelt nu dat in 2020 het Internet of Things meer dan 29 miljard aangesloten apparaten zal omvatten. Deskundigen zien een enorme economische waarde in de vele inzichten die die apparatuur kunnen genereren.

Maar het Internet of Things is wel een data-uitdaging, waarbij de traditionele aanpak (waarin data wordt geloodst door een reeks van vooraf bepaalde if/then-processen) niet werkt. Cognitive computing lost dat op door te leren van de omgeving en door veel zinvoller om te gaan met gegevens die we tot dusver als ‘ongestructureerd’ omschrijven.

Lees hier meer over het Internet of Things in het Cognitive Computing-tijdperk.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.