partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

IBM webinar : Cloud in de Nederlands overheid

nieuws | 31 maart 2020

Het nadenken over cloud-concepten is voor de overheid niet nieuw. Recente ontwikkelingen maken die oriëntatie alleen maar belangrijker, en ook interessanter. Denk aan onze acquisitie van open source-bedrijf Red Hat.

mensen steken de straat over


Of denk aan de terechte roep om een veilige cloud, waar op nationaal of Europees niveau door de overheid volledige controle wordt behouden over de (vaak gevoelige) data die aan haar is toevertrouwd. En waar het eigen overheidsdatacenter wellicht dus ook nog een rol blijft spelen in het geheel.

In een 60 minuten durend webinar op donderdag 23 april gaan we in op deze onderwerpen, en behandelen we veelgestelde vragen.

Agenda & sprekers:

  • Kort welkom en inleiding door Rob Nijman, IBM Client Relationship Executive voor de Centrale Overheid
  • Inhoudelijke behandeling Cloud in de Nederlandse overheid door Bram Havers en Jan Schravesande, IBM Executive Architects voor de Publieke Sector
  • Data Sovereignty door Mark Esseboom, Director Government and Regulatory Affairs IBM Benelux
  • Afsluiting door Rob Nijman, IBM Client Relationship Executive voor de Centrale Overheid

Meer informatie en registreren via deze link

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.