partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina IBM

IBM

Moeten we 'het nieuwe normaal' omarmen?

nieuws | 5 mei 2021

Wouter Welling (BZK) en Sophie Kuijt (IBM) gaven tijdens de paneldiscussie Emerge Smarter hun visie op het omarmen van het ‘nieuwe normaal’. Benieuwd naar hun inbreng in deze discussie, kijk de video terug.

De pandemie dwong bedrijven en overheden om hun organisatieprocessen opnieuw te bezien. Wat zijn de lessen voor de lange termijn? Hoe kunnen organisaties de transformatie naar Emerge Smarter in de praktijk brengen?

Klik HIER om de video terug te kijken


Wouter Welling is coördinerend beleidsmedewerker bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties


Sophie Kuijt is CTO and Data & AI ethics lead bij IBM Services Benelux. Ze vertegenwoordigt IBM Nederland in de denktank van NLDigital, ze maakt deel uit van het FME-platform voor AI en leidt een van de streams in de NL AI Coalitie

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.