partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

6 december 2021: Masterclass Ransomware

nieuws | 16 november 2021

#Ransomware, iedereen kent het inmiddels wel. Toch wordt het gevaar door veel organisaties onderschat. Hoe werkt het en hoe kunnen we ons er tegen beschermen? Dat wordt precies uitgelegd in de video-animatie die werd gemaakt in het kader van de Overheidsbrede Cyberoefening. En op 6 december kunt u deelnemen aan een masterclass.

Wilt u meer weten over ransomware en wat de gevolgen kunnen zijn voor uw organisatie?
Volg dan de Masterclass Ransomware

Dagvoorzitter Peter Zinn gaat in gesprek met verschillende experts zoals:

1. Pim Takkenberg van Nortwave over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ransomware.
2. Sanne Maasakkers, ethical hacker bij FOX-IT, geeft een kijkje achter de schermen van een hacker.
3. Marcel de Boer, financieel directeur Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over hoe te handelen als je bent geraakt door een ransomware aanval.
4. Matthijs Jaspers, ransomware Taskforce Politie

Kortom een interessante masterclass die je niet mag missen! Voeg deze sessie toe aan je favorieten en ontvang de laatste informatie in uw mailbox.
Interessant voor u omdat tijdens de Masterclass leert u wat ransomware is, hoe u het (mogelijk) kunt voorkomen en wat u kunt doen als u toch wordt getroffen.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.