partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

ICTU Café 19 april ‘Innovaties van nu’

persberichten | 13 april 2017

Technologische ontwikkelingen kunnen maatschappelijke vraagstukken vooruit helpen. Er gebeurt al veel om ons heen. In dit Café kijken we naar een paar van die ontwikkelingen. En geven we een doorkijkje naar hoe oplossingen er nu en straks uit kunnen zien.

Met een bijdrage van gastspreker Peter-Bram ’t Hoen, associate professor Bioinformatics, Leids Universitair Medisch Centrum LUMC, o.a. over hoe gewerkt wordt aan de vergroting van de onderlinge uitwisseling van gezondheidsdata.

Daarnaast een terugblik op de Dutch Blockchain Hackathon in februari waar diverse teams werkten aan ‘Reinventing Government’ en aan nieuwe oplossingen voor bestaande vraagstukken.

Plus een uitleg over het concept Discipl dat ICTU in dit kader uitwerkt en waar blockchain technologie onderdeel van is.

Meer info of aanmelden?
Kijk op de website van ICTU.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.