partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

Podcast 'Lets talk about hacks' deel 3 met Hester Somsen

nieuws | 18 mei 2021

Welke strategische keuzes maakt de NCTV om Nederland digitaal veilig te maken en te houden? En welke maatregelen moeten er worden genomen om cyberdreigingen het hoofd bieden? Luister naar de derde aflevering van de podcast serie ‘Let’s talk about hacks’ met plaatsvervangend NCTV Hester Somsen.

En welke noodzakelijke stappen moeten we zetten om de vitale belangen van Nederland en de Nederlandse economie te beschermen? Robin Rotman gaat in gesprek met Hester Somsen.
Luister naar de podcast via de website weerbaredigitaleoverheid.nl of via soundcloud.


Hester Somsen is plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid en directeur Cybersecurity en Statelijke dreigingen.

Deze podcast is gemaakt door RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in aanloop naar de Overheidsbrede Cyberoefening.
De Overheidsbrede Cyberoefening 2021 vindt plaats op 1 november 2021. #cybersecurity #digitaleoverheid

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.