partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

Podcast 'Lets talk about hacks' deel 4 met Ben van Lier en Erik Schrijvers

nieuws | 25 mei 2021

Voor verstoringen in de fysieke wereld bestaan professionele crisisorganisaties en uitgebreide wet- en regelgeving. De voorbereiding op een digitale ontwrichting krijgt echter nog te weinig aandacht. Hoe kunnen we ons voorbereiden, hoe kunnen we escalatie voorkomen en wat kunnen we verwachten van de ontwikkelingen in de toekomst?

Erik Schrijvers van de WRR – Netherlands Scientific Council for Government Policy en Hoogleraar IoT Prof. dr. Ben van Lier CMC bespreken deze en andere vragen tijdens de 4e podcast aflevering van ‘Let’s talk about hacks’.

Meer weten?
Luister dan naar de podcast via Spotify of Soundcloud
Het staat ook op onze website www.weerbaredigitaleoverheid.nl

Deze podcast is gemaakt door RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid en Robin Rotman in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in aanloop naar de Overheidsbrede Cyberoefening.

De Overheidsbrede Cyberoefening vindt plaats op 1 november 2021.

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.