partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

Samenvatting Overheidsbrede Cybercrime Oefening

nieuws | 1 december 2021

Precies een maand geleden vond de Overheidsbrede Cyberoefening plaats. Het fictieve bedrijf Bizon werd getroffen door een #ransomware aanval. In de eerste respons werden de feiten op tafel gelegd en werd een communicatiestrategie uitgedacht. Gaan we wel of geen losgeld betalen? En wat doe je met alle aandacht die je als bedrijf krijgt in de media? Bekijk de video.

Chris van ‘t Hof was tijdens de cybercrimeoefening de spelleider

Verschillende experts gaven advies. En uiteindelijk volgde er een persconferentie om duidelijkheid te verschaffen aan alle direct berokkenen.

Wil je een korte samenvatting bekijken van de Overheidsbrede Cyberoefening. Bekijk dan de video hieronder. Wil je de hele oefening terugkijken? Check dan de website: www.weerbaredigitaleoverheid.nl

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.