zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

24 maart: 'Het (verborgen) klimaatadaptieve vermogen van een stad'

nieuws | 16 maart 2022

Hitte, overstroming en droogte worden bijna altijd geassocieerd met overlast, maar ze bieden ook kansen. Kansen? Jazeker! Het klimaatadaptieve vermogen van een stad is groter dan wij denken en biedt veel meer kansen dan we zien. Met remote sensing en slimme modellen kunnen we dit verborgen vermogen ontdekken en gebruiken in een digital twin.

Harald is Business Consultant bij IMAGEM

Harald Gortz neemt je in zijn webinar mee in de wereld van remote sensing, verstedelijkte omgeving en klimaatadaptatie. Registreren kan nu!

Aanmelden voor het webinar

Het klimaatadaptieve vermogen van een verstedelijkte omgeving is groter dan wij denken en biedt veel meer kansen dan we direct kunnen zien. Met remote sensing en slimme modellen kunnen we dit verborgen vermogen ontdekken en gebruiken in een digital twin. Tijdens deze ‘Grip op Geo’ webinar neem ik je in drie kwartier mee in wereld van remote sensing, verstedelijkte omgeving en klimaatadaptatie. Na de webinar heb jij ook inzicht in het verborgene.

Na de webinar weet je:

  • hoe remote sensing gebruikt kan worden bij klimaatadaptieve vraagstukken;
  • hoe een digital twin inzicht creëert voor dergelijke maatregelen;
  • hoe je de gevolgen van klimaatverandering kan meten met de modellen van DELTA;
  • waar de kansen liggen voor jouw omgeving.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.