zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

Imagem's populairste webcasts van 2020

door: Tieme de Jonge

nieuws | 3 februari 2021

In 2020 werd er veel thuisgewerkt, waardoor veel evenementen niet fysiek doorgingen. Wij gingen digitaal door en deelden informatie met u in de vorm van webcasts. Haal nog meer uit geospatial technologie en versnel de Digitale Transformatie van uw organisatie en klanten. Leer van experts en vakgenoten over onder meer mutatiesignalering, big datamanagement en het vereenvoudigen van alledaagse taken.

Versnel de Digitale Transformatie met locatie-intelligentie

Digitale Transformatie in Overheid
Kom erachter hoe overheidsorganisaties zoals Het Gegevenshuis en Gemeente Capelle aan den IJssel geospatial technologie gebruiken om hun taken effectief te vereenvoudigen.

Digitale Transformatie in Waterschappen
Bekijk hoe drie waterschappen locatie-intelligentie gebruiken om hun alledaagse taken te vereenvoudigen, zoals de schouw, mutatiesignalering en luchtfotobeheer.

Digitale Transformatie in Consultancy en Geo-ICT
Verschillende vakgenoten zetten geospatial technologie en locatie-intelligentie in om betere producten en diensten voor hun klanten te realiseren, zodat zij hun digitale transformatie kunnen versnellen.

Digitale Transformatie in de praktijk – Hoe ga je hiermee aan de slag?
CEO Wouter Brokx en Sales Director Patrick de Groot vertellen hoe met Data Automatisering, Digital Twin en Sturingsinformatie de Digitale Transformatie versneld kan worden. Dit laten ze zien aan de hand van voorbeelden van verschillende organisaties.

Duik de techniek in

ERDAS APOLLO Essentials
Wilt u uw luchtfoto’s sneller ontsluiten en delen? Met ERDAS APOLLO verspreidt en beheert u data eenvoudig, terwijl de prestaties optimaal blijven. Verken de basis van APOLLO en bespaar op tijd en opslag.

Hoe maak ik een geo dashboard?
Het maken en gebruiken van een geo dashboard hoeft niet moeilijk te zijn! Wij leggen u uit hoe uw data eenvoudig weergegeven en gebruikt kan worden in een door u ingerichte en interactieve dashboard.

Krijg uw geo-registraties op orde met DELTA
Spoor automatisch veranderingen op in verschillende thema’s, zoals bebouwing, wegdelen, en meer. Maak gebruik van slimme data automatisering en zorg ervoor dat uw registraties altijd actueel, betrouwbaar en compleet zijn.

Van beeldinformatie naar 3D visualisatie
De mogelijkheden van puntenwolken zijn eindeloos! Kom erachter hoe u puntenwolkendata kunt toepassen en deze optimaal benut, waarmee u beter 3D inzicht krijgt in uw grondgebied en waardevolle informatie ontvangt

Hexagon Geospatial: technologie en ontwikkelingen voor 2021
Volg het gesprek tussen Hexagon’s Geospatial divisie president Mladen Stojic en IMAGEM’s CEO Wouter Brokx en wees op de hoogte van alle nieuwe geospatial en tech ontwikkelingen van Hexagon.

Neem datagestuurde beslissingen met sturingsinformatie

Monitor de effecten van de klimaatadaptatie maatregelen
Het klimaat verandert en de maatregelen hieromheen veranderen ook. Meet met geo-informatie de effecten van klimaatadaptatie. Zo kunt u voorbereid zijn op de gevolgen van klimaatverandering.

Inzicht in deformatie en verzakking met Rheticus
Bereid uzelf voor op de gevolgen van verzakking, zoals schade aan gebouwen, infrastructuur en gewassen. Samen met partner Planetek Italia leggen we uit hoe u met Rheticus verzakking in kan zien voor datagestuurde beslissingen.

Blijf op de hoogte van alle webcasts

Bent u benieuwd naar nog meer interessante onderwerpen over geospatial technologie en de laatste ontwikkelingen?
We hebben een breed scala aan webcasts beschikbaar op onze website, die u op elk moment kan bekijken:

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.