zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

Make Geospatial Matter 2022: geo in de schijnwerpers

weblogs | 25 augustus 2022

We zijn alweer bij de zesde editie van ons evenement Make Geospatial Matter. Voor velen van ons team het hoogtepunt van het jaar waar we met z’n allen naar uitkijken. Een dag waarin we geo een extra warm hart toedragen en de bezoekers allerlei mooie dingen laten zien. Het is het resultaat van een knap staaltje teamwork en samenwerking met onze klanten.

Beeld: Imagem

Voor bekenden van ons is Make Geospatial Matter (ook wel MGM) een begrip, maar niet iedereen kent het. Begrijpelijk, daarom zetten we alles op een rijtje. Wat is het, wat kan je er en ook niet onbelangrijk: wat heb je eraan?

Wat is het?

MGM is de jaarlijkse conferentie van IMAGEM, waarin we klanten uitnodigen om hun bevindingen op het gebied van geo technologie te delen, waarin we onze nieuwste technologie laten zien en waar bezoekers kennis en inspiratie op kunnen doen voor hun eigen doelen door breakout sessies, keynotes en workshops bij te wonen.

We organiseren het evenement elk jaar in oktober in de Jaarbeurs Utrecht. We beginnen ’s ochtends rond 9:00 uur en ronden de dag af rond 17:00 met een borrel. De dag is voor bezoekers volledig verzorgd en tussen de sessies door zijn er mogelijkheden om te netwerken tijdens koffiepauzes en een lunch.


Wat kan je er doen?

Zoals eerder vernoemd zijn er verschillende keynotes, break out sessies en workshops te volgen. We beginnen de dag met gezamenlijk keynotes van onze collega’s en speciale gasten, zoals industrie-experts, een van onze vooruitstrevende klanten of een deskundige op een gebied dat snijvlak heeft met geo. Vervolgens kan je de breakout sessies of hands-on workshops bijwonen die voor jou interessant of relevant zijn. Vaak worden deze sessies gegeven door onze klanten, partners of onze collega’s.

Tijdens deze sessies wordt de technologie besproken, de toepassingen van de klanten en de resultaten van datagedreven beleidsvormen. Denk aan 3D digital twins met simulaties, veranderingsdetectie door satellietbeelden en machine learning algoritmes en inzichtelijke dashboards met locatiedata uit het veld die beleid vormen. In de workshops kan je zelf aan de slag met onze software en achter de mogelijkheden komen van M.App Enterprise, ERDAS IMAGINE of andere programma’s.

Uiteraard is er ook tijd om bij te praten met je vakgenoten. Tijdens de koffiepauzes, lunch en borrel kan je netwerken en de sessies bespreken met je collega’s of onze teamleden. We sluiten de sessies af met gezamenlijke presentaties over nieuwe tech en een panel.

Bekijk de Make Geospatial Matter 2021 | Aftermovie

Voor wie is het?

Simpel gezegd: voor iedereen die ook maar iets met geo of locatie doet. De dag is erg relevant voor gebruikers van geo en andere GIS oplossingen, project en programma managers, directeuren en teamleiders die beleid voeren of mensen die op zoek zijn of geïnteresseerd zijn in nieuwe geo technologie. We hebben altijd een breed scala aan zowel bezoekers als sprekers. Overheden, defensie, geo-ict’ers, adviesbureaus, OOV, waterschappen, ministeries, ZBO’s en meer.

Beeld: Imagem

Wat heb je eraan?

Na Make Geospatial Matter weet je wat er allemaal mogelijk is met geo technologie, zowel van onze kant als de kant van je vakgenoten. We hopen dat je weggaat met veel inspiratie, kennis en een duidelijk beeld wat je kan met de geo technologie die we hebben laten zien.


Wil je hierbij zijn?

Dan zien we je aanmelding graag tegemoet. Ga naar www.makegeospatialmatter.nl
en meld je meteen aan. Tot 13 oktober!

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.