zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

Meld je aan voor IMAGEM’s Grip op Geo Online 2022

nieuws | 3 maart 2022

Kom meer te weten over jouw omgeving en geo met nieuwe, informatieve webinars. Op donderdag 24 maart deelt collega Harald Gortz hoe je gebruik kan maken van de gevolgen van klimaatverandering. Het klimaatadaptieve vermogen van een verstedelijkte omgeving is groter dan wij denken en biedt veel meer kansen dan we direct kunnen zien.

Zoals elk jaar delen we in het voorjaar onze informatieve en technische webinars onder de noemer Grip op Geo. Eind februari zijn we begonnen met de Grip op Geo Online. De serie is tot mei te volgen. Elke maand zullen we een webinar organiseren waarin we veel interessante onderwerpen en technologieën laten zien. We hopen binnenkort ook weer een fysieke live Grip op Geo te organiseren, maar tot het zover is kan je je alvast registreren voor onze webinars.

Geodata breed toegankelijk maken

Op donderdag 24 maart deelt collega Harald Gortz hoe je gebruik kan maken van de gevolgen van klimaatverandering. Want overlast zoals overstromingen, hitte en droogte bieden kansen. Kansen? Jazeker! Het klimaatadaptieve vermogen van een verstedelijkte omgeving is groter dan wij denken en biedt veel meer kansen dan we direct kunnen zien. Met remote sensing en slimme modellen kunnen we dit verborgen vermogen ontdekken en gebruiken in een digital twin.

Tijdens deze ‘Grip op Geo’ webinar neem Harald je in drie kwartier mee in wereld van remote sensing, verstedelijkte omgeving en klimaatadaptatie. Na de webinar heb jij ook inzicht in het verborgene.

Datum: 24 maart
Tijd: 11:00 uur

MELD JE AAN voor dit webinar

Benieuwd naar Grip op Geo 2022 en de andere onderwerpen die we gaan bespreken? Bekijk dan onze website en registreer je meteen voor onze andere webinars.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.