zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

Registreer je nu voor 'Make geospatial matter 2021'

nieuws | 27 juli 2021

Op 14 oktober houdt IMAGEM de jaarlijkse conferentie Make Geospatial Matter in de Jaarbeurs in Utrecht. We laten je zien hoe je de stap van datagedreven naar contextbewuste besluitvorming maakt aan de hand van geavanceerde locatie-intelligentie, zoals slimme combinaties van Digital Twins en het automatiseren van inspectieprocessen en sturingsinformatie.

Op donderdag 14 oktober ‘Make Geospatial Matter’in de Jaarbeurs in Utrecht’,/small>

Van datagedreven naar contextbewust

Om te bepalen welke data we nodig hebben, is het nodig om context op te bouwen. Daardoor snappen we welke data relevant is en welke niet. Wij mensen zijn daar erg goed in. Het wordt interessant als we machines ook kunnen leren contextbewust te handelen. Zo kun je besluitvormingsprocessen inrichten met de juiste relevante data. Locatie is één van die contextelementen en een hele bijzondere.

De eerste stap naar next generation besluitvorming zet je op Make Geospatial Matter 2021!
Meld je aan en we houden je op de hoogte van het programma en de sprekers.
Reserveer nu alvast een plek.
Nu registreren

Op het programma o.a.:
- Sales director Patrick de Groot laat verschillende verschillende succesverhalen zien van klanten die met locatie intelligentie de eerste stap hebben gezet naar next generation besluitvorming
- Technology director Wim Bozelie deelt de plannen en productontwikkelingen van Hexagon Geospatial’s divisie voor het komende jaar

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.