zoeken binnen de website

Partnerpagina Imagem

Verbreed je kennis over geo en locatie-informatie

nieuws | 15 februari 2022

Meld je aan voor IMAGEM’s Grip op Geo Online 2022 en woon interactieve webinars bij. Op donderdag 24 februari trapt Patrick de Groot de online versie van Grip op Geo af en laat hij zien hoe je geodata breed toegankelijk maakt met je eigen webwinkel of centraal data knooppunt.

Zoals elk jaar beginnen we in het voorjaar weer met een reeks informatieve en technische (online) evenementen onder de noemer Grip op Geo. Eind februari starten we weer eerst met onze Grip op Geo Online serie die tot en met mei te volgen zijn. Elke maand organiseren we een webinar waarin we interessante onderwerpen en technologieën laten zien.
We hopen binnenkort ook weer een fysieke live Grip op Geo te organiseren, maar tot het zover is kan je je alvast registreren voor onze webinars.

Geodata breed toegankelijk maken

Op donderdag 24 februari laat Patrick de Groot zien hoe je geodata breed toegankelijk maakt met je eigen webwinkel of centraal data knooppunt. Data is het nieuwe goud en het efficiënt aanbieden biedt voor zowel de overheid als het bedrijfsleven veel kansen. Tijdens dit webinar laat Patrick zien hoe een dergelijk webwinkel werkt en hoe dit wordt opgezet.

Datum: 24 februari
Tijd: 11:00 uur

Registreer nu

Benieuwd naar Grip op Geo 2022 en de andere onderwerpen die we gaan bespreken? Bekijk dan onze website en registreer je meteen voor onze andere webinars.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.