partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina KPN

KPN logo

partnerartikelen

 • Slimmere ICT helpt NS de toekomst in

  Met verder geoptimaliseerde ICT-systemen treden de Nederlandse Spoorwegen de uitdagingen van de toekomst tegemoet. Zo krijgen de 18.000 medewerkers de beschikking over nieuw ingerichte werkplekken. “Uiteindelijk willen we met verbeterde ICT een flexibelere en slimmere organisatie creëren”, zo schetst NS’ CIO Hessel Dikkers de ambities.

 • 'Met onze informatie kan Nederland blijven bewegen'

  Perry van der Weyden over rol Rijkswaterstaat bij realiseren ambities

  Perry van der Weyden, CIO bij Rijkswaterstaat (RWS), ziet een duidelijke rol voor zijn organisatie bij de rijksbrede digitalisering. “Behalve fysieke infrastructuur moeten we informatie bieden die ervoor zorgt dat Nederland kan blijven bewegen.” Een gesprek met hem en Roeland IJdenberg, Client Director KPN.

 • Optimaal beveiligd dankzij ‘knuffelhackers’

  De voortdurende ontwikkeling van ICT gaat hand in hand met de hogere eisen die worden gesteld aan security. Dit geldt ook voor de overheid. Mede dankzij ethische hackers wordt de beveiliging van ICT-oplossingen van de overheid continu geoptimaliseerd. “Met een goede hacker is niets mis”, zegt Jaya Baloo, Chief Information Security Officer van KPN.

 • Samen op weg naar één digitale overheid

  KPN-Samen op weg naar één digitale overheid

  In een wereld die met de dag sneller verandert, is dit het moment om Nederland weer op een voorsprong te zetten door samen te innoveren en nieuwe wegen in te slaan.

 • De digitale overheid: meer voor minder

  door: Heimen Visser

  De digitale overheid: meer voor minder

  De overheid en professionele marktpartijen moeten samen optrekken om de digitale overheid verder vorm te geven. Meer voor minder kan, zo stelt Heimen Visser, directeur KPN Overheid en Onderwijs.

 • De laatste ontwikkelingen rondom de werkplek

  KPN-De laatste ontwikkelingen rondom de werkplek

  De rol van eindgebruiker, of medewerker, rondom de werkplek verandert en wordt steeds groter. Medewerkers bepalen steeds meer hoe zij effectief kunnen zijn voor hun baas in relatie tot de flexibele werkplek. Vraag echter is waar wordt alle informatie opgeslagen en is deze informatie wel goed beveiligd?