partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina KPN

KPN logo

De digitale overheid: meer voor minder

door: Heimen Visser, 16 oktober 2014

De digitale overheid: meer voor minder

De overheid en professionele marktpartijen moeten samen optrekken om de digitale overheid verder vorm te geven. Meer voor minder kan, zo stelt Heimen Visser, directeur KPN Overheid en Onderwijs.

lees meer

De laatste ontwikkelingen rondom de werkplek

7 oktober 2014

KPN-De laatste ontwikkelingen rondom de werkplek

De rol van eindgebruiker, of medewerker, rondom de werkplek verandert en wordt steeds groter. Medewerkers bepalen steeds meer hoe zij effectief kunnen zijn voor hun baas in relatie tot de flexibele werkplek. Vraag echter is waar wordt alle informatie opgeslagen en is deze informatie wel goed beveiligd?

lees meer

Eén regisseur voor één overheid

door: Heimen Visser, 26 september 2014

Heimen Visser, directeur KPN Overheid & Onderwijs


De overheid richt de komende jaren voor veel ICT-oplossingen de cloud in een hybride omgeving in, zodat per ICT-vraagstuk de meest gepaste oplossing kan worden gebruikt. Tegelijkertijd moeten deze afzonderlijke toepassingen volledig op elkaar worden afgestemd, zodat het gebruikersgemak optimaal is. Flexibel en doeltreffend. Alleen met een partij die functioneert als spin in het web, is het complexe afstemmingsproces te regisseren.


lees meer

Uitdagingen voor één digitale overheid

door: Anne-Meine Gramsma, 17 juli 2014

Anne-Meine Gramsma is VP Sector Government bij KPN. 


ICT vormt de ruggengraat en het zenuwcentrum in de digitale samenleving. Het Nieuwe Leven & Werken en de netwerksamenleving veranderen de maatschappij vanuit de kern. In de position paper 2014 ‘Samen op weg naar één digitale overheid’ maakt KPN inzichtelijk hoe de uitdagingen bij deze transformatie worden aangegaan.

lees meer