partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina KPN

KPN logo

Samen op weg naar één digitale overheid

artikelen | 30 oktober 2014

In een wereld die met de dag sneller verandert, is dit het moment om Nederland weer op een voorsprong te zetten door samen te innoveren en nieuwe wegen in te slaan.

KPN-Samen op weg naar één digitale overheid

Daarvoor hebben wij een overheid nodig die transparant is die zowel bedrijfsleven als burgers faciliteert en die de eenvoud, schaalbaarheid en snelheid heeft die onze samenleving nodig heeft, nu meer dan ooit. Om op die behoefte in te spelen staat de overheid aan de vooravond van grote veranderingen waarbij technologie het mogelijk maakt een nieuw fundament voor vooruitgang te leggen. Aan deze ambitieuze uitdaging levert KPN graag een bijdrage door vanuit haar expertise en betrokkenheid bij Nederland mee te bouwen aan één digitale overheid.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.