partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Mendix

Mendix is het toonaangevende low-code platform, het uitgebreide ecosysteem integreert de meest geavanceerde technologie om oplossingen te ondersteunen die de betrokkenheid vergroten, activiteiten stroomlijnen en IT-blokkades wegnemen.

Ga voor meer informatie over Mendix naar: www.mendix.com
Of download een van de Onepagers Mendix for Public Sector of Public Transit

Sharing is caring: de impact van publieke investeringen met low-code

21 december 2022

Volgens analist Gartner zal eind volgend jaar de digitale dienstverlening door overheden drastisch zijn toegenomen. Deze sterk gestegen inzet van digitale middelen komt niet alleen de efficiëntie ten goede, het is onvermijdelijk om de digitalisering van de rest van de maatschappij bij te kunnen benen.

lees meer

Low-code geeft duurzame digitalisering een vliegende start

9 november 2022

Wat als het upgraden van je legacy-technologie betekent dat je niet hoeft te kiezen tussen kant-en-klare oplossingen of maatwerksoftware? Met flexibele technologie kun je moderne, digitale overheidsdiensten ontwikkelen met inzet van beperkte middelen.

lees meer

Op weg naar duurzame digitale overheidsdiensten

26 oktober 2022

Dit eBook bespreekt het belang van duurzaamheid bij de ontwikkeling van openbare diensten en de rol die herbruikbare app-componenten kunnen spelen met behulp van low-code. Het eBook belicht klantvoorbeelden van de gemeente Rotterdam, The Biosphere Foundation en Rijkswaterstaat.

lees meer

Verschuiving low-code van crisis- naar kerntechnologie

17 oktober 2022

Low-code software-ontwikkeling speelt een cruciale rol bij de digitalisering van overheidsdiensten en is geëvolueerd van crisistechnologie naar kerntechnologie. Dit blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van Mendix onder managers in de publieke sector in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

lees meer

Mythes over low-code voor de publieke sector

7 oktober 2022

Hoewel de technologie van low-code steeds meer gemeengoed wordt, zijn er nog verschillende misverstanden over low-code waardoor organisaties twijfelen of het wel de juiste oplossing is voor de uitdaging die ze hebben. In deze whitepaper van beschrijft Mendix de zes meest voorkomende mythes rond low-code. 

lees meer

Gemeente Rotterdam digitaliseert op grote schaal

22 juni 2022

Het is een uitdaging voor de gehele publieke sector: op grote schaal digitale oplossingen ontwikkelen om het leven van burgers te verbeteren. Rotterdam heeft grote ambities en is hard op weg deze waar te maken. Het ontwikkelde de afgelopen vier jaar maar liefst 100 applicaties voor uiteenlopende zaken. De succesformule achter deze digitaliseringslag? Het gebruik van low-code.

lees meer

Vlaamse ‘Crisis Information Translated’ app uitgebreid met Mendix

13 juni 2022

De Crisis Information Translated (CIT) app werd vorig jaar ontwikkeld door het Agentschap Integratie en Inburgering op Mendix low-code om sneller en adequater te kunnen communiceren over de corona maatregelen met anderstaligen. De app is uitgebreid voor Oekraïense vluchtelingen met informatie over hun verblijf zoals verblijfsmogelijkheden, onderwijs en werk in Vlaanderen.

lees meer

4 manieren waarop low-code overheden kan helpen succesvol te digitaliseren

25 mei 2022

Om goed in te kunnen spelen op de eisen van een nieuw tijdperk is een low-code platform voor softwareontwikkeling van grote waarde gebleken voor overheidsinstanties die zich op digitaal gebied (opnieuw) moeten uitvinden. 4 manieren waarop deze geavanceerde platformen de publieke sector kunnen helpen digitaal succesvol te zijn.

lees meer

15 juni: Slimme en duurzame groei binnen de publieke sector

23 mei 2022

De publieke sector heeft duurzame oplossingen nodig om te kunnen voldoen aan de eisen van een steeds digitalere wereld. Low-code platforms bevinden zich in een unieke positie om snel innovatieve oplossingen te realiseren met beperkte middelen.

lees meer

België gooit hoge ogen met digitalisering maritieme sector

13 april 2022

De maritieme sector is essentieel voor België. Om te zorgen dat hier gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en slimste technologie, initieerde de Federale Overheidsdienst (FOD) Mobiliteit en Vervoer een digitaliseringstraject. Met het nieuwe Navicert-platform is een digitale brug tussen de FOD, de reders, classificatiemaatschappijen en internationale inspectiediensten gecreëerd en aanzienlijke tijdswinst gerealiseerd.

lees meer

  • 1
  • 2