partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Mendix

Mendix is het toonaangevende low-code platform, het uitgebreide ecosysteem integreert de meest geavanceerde technologie om oplossingen te ondersteunen die de betrokkenheid vergroten, activiteiten stroomlijnen en IT-blokkades wegnemen.

Ga voor meer informatie over Mendix naar: www.mendix.com

15 juni: Slimme en duurzame groei binnen de publieke sector

23 mei 2022

De publieke sector heeft duurzame oplossingen nodig om te kunnen voldoen aan de eisen van een steeds digitalere wereld. Low-code platforms bevinden zich in een unieke positie om snel innovatieve oplossingen te realiseren met beperkte middelen.

lees meer

België gooit hoge ogen met digitalisering maritieme sector

13 april 2022

De maritieme sector is essentieel voor België. Om te zorgen dat hier gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en slimste technologie, initieerde de Federale Overheidsdienst (FOD) Mobiliteit en Vervoer een digitaliseringstraject. Met het nieuwe Navicert-platform is een digitale brug tussen de FOD, de reders, classificatiemaatschappijen en internationale inspectiediensten gecreëerd en aanzienlijke tijdswinst gerealiseerd.

lees meer

Hoe kan de overheid de digitalisering van de maatschappij bijbenen?

31 maart 2022

We zijn eraan gewend geraakt om altijd alles wat we nodig hebben direct tot onze beschikking te hebben. Dat verwachten we ook van de overheid. Low-code is een technologie die steeds vaker wordt ingezet om op een snelle manier digitale oplossingen te bouwen zonder daarbij af te doen aan de vereiste veiligheid en compliance.

lees meer

De Digitale Balie

25 maart 2022

De gemeente Rotterdam maakt al jaren gebruik van de snelheid en flexibiliteit van low-code de om snel applicaties te ontwikkelen. Tijdens de pandemie was het voor nieuwe ouders lastig om fysiek toegang te krijgen tot de publiekslocaties om de geboorte van hun kind te registreren. Samen met Mendix werd De Digitale Balie ontwikkeld, waarmee de gemeente haar geboorteregistratieproces kon digitaliseren.

lees meer