partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Mendix

Mythes over low-code voor de publieke sector

Hoewel de technologie van low-code steeds meer gemeengoed wordt, zijn er nog verschillende misverstanden over low-code waardoor organisaties twijfelen of het wel de juiste oplossing is voor de uitdaging die ze hebben. In deze whitepaper van beschrijft Mendix de zes meest voorkomende mythes rond low-code. 

Beeld: Mendix

Low-code is een technologie die al jaren wordt ingezet om processen die eerder handmatig werden uitgevoerd te digitaliseren of bestaande automatisering slimmer te maken. In deze whitepaper worden de zes meest voorkomende mythes rond low-code besproken en aangegeven hoe het overheidsorganisaties kan helpen sneller in te spelen op de verwachtingen van het publiek.

Download het whitepaper

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.