zoeken binnen de website

Partnerpagina ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties

Programma voor AI Summit krijgt vorm

nieuws | 3 oktober 2019

Op donderdag 31 oktober vindt in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch de Data en Ethiek: ❤ van AI Summit plaats. Het programma voor de bijeenkomst bestaat uit een zeer divers aanbod van inspirerende presentaties en workshops. De aanmeldingen stromen dan ook binnen.

Neo

De bijeenkomst start met een plenair programma met presentaties van onder andere staatssecretaris Raymond Knops van BZK en privacy-expert Paul Nemitz. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit verschillende (interactieve) sessies. Zo gaat schrijver en ondernemer Jim Stolze in op de zin en onzin van kunstmatige intelligentie en is er een debat over de invloed van ‘slim speelgoed’ op identiteit en opvoeding. Ook is er een workshop die als doel heeft om in 2 uur te komen tot een gezamenlijk handelingskader voor de problematiek rondom data en ethiek. Maar denk ook aan sessies over data en energietransitie, data en fysieke knelpunten, beeldmanipulatie, HR analytics, persuasieve technologie, en nog veel meer.

De Data en Ethiek: ❤ van AI Summit is onderdeel van de Den Bosch Dataweek en bedoeld voor professionals op het gebied van data, ethiek en nieuwe technologieën. Denk hierbij aan bestuurders, dataspecialisten, beleidsmedewerkers, juristen en communicatiespecialisten van alle overheidsorganisaties.

Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.