zoeken binnen de website

Partnerpagina ministerie van justitie en veiligheid

Informatie beter bewaren, vinden en delen

nieuws | 5 februari 2019

Honderdvijftig kilometer archief digitaliseren, ervoor zorgen dat de vele nieuwe informatie die wordt gemaakt goed wordt bewaard….. net als andere departementen werkt ook het ministerie van Justitie en Veiligheid hard aan het duurzaam bewaren van informatie. Zodat documenten goed vindbaar blijven en informatie beter gedeeld kan worden.

JenV

Binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid richt het programma Stukken Beter zich op het duurzaam bewaren van documenten, het verbeteren van de vindbaarheid van stukken en het delen van informatie. Om te laten zien hoe het programma dat doet èn wat dat oplevert, is een filmpje gemaakt.

Meer informatie vind je op de LinkedIn-pagina van het programma.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.