partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

16 maart: AI-Bingo

nieuws | 7 februari 2022

Onder het containerbegrip Artificial Intelligence valt een breed scala aan termen en toepassingen. In deze online sessie onderscheiden wij de AI-hype van de realiteit. Wat is bullshit en wat niet? Een luchtige, grappige maar toch informatieve sessie op de woensdagmiddag. Bent u er woensdag 16 maart ook bij?

Beeld: Shutterstock

Het lijkt wel alsof er elke dag weer nieuwe woorden bedacht worden! AI is een enorme hype. Dat neemt niet weg dat er zeker relevante ontwikkelingen zijn waarvan het goed is op de hoogte te zijn. Welke AI-termen zou je nou wél moeten onthouden? Welke klinken vooral heel spannend, maar kun je ook snel weer vergeten? In onze AI-Bingo proberen we samen een aantal termen te vertalen naar de nuchtere praktijk.

Datum: 16 maart 2022
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Plaats: achter uw pc, laptop of iPad

Aanmelden via deze link

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.