partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

20 januari: Online lunchsessie ICT Benchmark Gemeenten

nieuws | 9 december 2021

In de ICT Benchmark Gemeenten van 2021 stegen de ICT-kosten per inwoner van €86 naar €93. Denkt u na over deelname aan de ICT Benchmark Gemeenten? Op donderdag 20 januari organiseren we van 12:00 tot 13:00 uur een online lunchsessie waarin u leert of deelname iets is voor uw gemeente.

Beeld: Shutterstock

Denkt u na over deelname aan de ICT Benchmark Gemeenten? Dan is deze online lunchsessie een geschikte manier om kennis te maken met de benchmark. In deze lunchsessie gaan we in op de resultaten van afgelopen benchmark en kijken we vooruit naar de komende editie. U maakt kennis met onze actuele inzichten op basis van onze jarenlange benchmarkervaring.

ICT Benchmark Gemeenten 2021

In de ICT Benchmark Gemeenten van 2021 stegen de ICT-kosten per inwoner van €86 naar €93. Er zijn in boekjaar 2020 extra kosten gemaakt voor plaatsonafhankelijk werken door de aanschaf van videobelsoftware en een toename in mobiel bellen. Daarnaast zijn de personeelskosten iets gestegen door een toename in ICT-personeel en een verhoging van de lonen. Tot slot hebben veel gemeenten in 2020 ingezet op een redundant datacenter. Hierdoor zijn de infrastructuurkosten fors gestegen.

Meer informatie en aanmelden

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.