partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

Lunchsessie: Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

nieuws | 16 september 2021

Donderdag 30 september organiseren we de online sessie ‘Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie’. Tijdens deze sessie delen we de successen en leren we van samenwerkingen binnen de lokale overheid op de i-functie. We gaan in gesprek met twee ervaringsdeskundigen uit het werkveld over aansprekende en actuele voorbeelden uit de praktijk. Bent u er ook bij?

Gemeenten staan voor grote maatschappelijke opgaven, die zij al lang niet meer alleen op lossen. Ze hebben te maken met krappe begrotingen en hebben moeite de juiste mensen voor het werk dat er is te vinden. Gemeenten zoeken op grote schaal de samenwerking in de regio, bijvoorbeeld rondom jeugdzorg en met de omgevingsdiensten.

Maar hoe faciliteer je deze samenwerkingen op de i-functie? En hoe werk je ‘goed’ samen op de i-functie? In deze sessie behandelen we enkele voorbeelden van geslaagde en minder geslaagde samenwerkingen binnen de i-functie op het gebied van organisatie, informatievoorziening en automatisering. We gaan graag met u in gesprek over hoe je door samen te werken meer kan doen met minder.

Datum: 30 september
Tijd: 12:00 – 13:00 uur
Plaats: online

Aanmelden voor deze online lunchsessie

De lunchsessie wordt verzorgd door Miriam de Best en Thijs Swolfs, beide zijn senior adviseur bij M&I/Partners en voornamelijk werkzaam binnen de lokale overheid.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.