partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

nieuws

 • M&I/Partners krijgt NAVO-opdracht toegewezen

  M&I/Partners heeft een internationaal contract toegewezen gekregen om als onafhankelijke partij het Independent Performance Evaluation en Assessment Capability (IPEAC) project bij de NAVO uit te voeren. Doel van dit contract is om de status van de ontwikkeling en implementatie van tien technische projecten voor de vernieuwing van de IT-infrastructuur en de overgang naar een cloudomgeving onafhankelijk te monitoren.

 • 16 maart: AI-Bingo

  Onder het containerbegrip Artificial Intelligence valt een breed scala aan termen en toepassingen. In deze online sessie onderscheiden wij de AI-hype van de realiteit. Wat is bullshit en wat niet? Een luchtige, grappige maar toch informatieve sessie op de woensdagmiddag. Bent u er woensdag 16 maart ook bij?

 • Traineeship Informatiemanagement voor de overheid en zorg

  Het aanbod van goed personeel op het gebied van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy is op dit moment beperkt. M&I/Partners start daarom 1 april 2022 met het Traineeship Informatiemanagement voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg. In dit traineeship worden startende talenten met verschillende achtergronden opgeleid tot professionals.

 • Opleiding Informatiemanagement

  Erasmus MC en M&I/Partners organiseren samen de opleiding Informatiemanagement van Erasmus Academie voor een Leven Lang Leren. Een opleiding waarbij je leert om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­voorziening binnen jouw organisatie. Jeroen van Oostrum is kerndocent binnen deze opleiding.

 • 20 januari: Online lunchsessie ICT Benchmark Gemeenten

  In de ICT Benchmark Gemeenten van 2021 stegen de ICT-kosten per inwoner van €86 naar €93. Denkt u na over deelname aan de ICT Benchmark Gemeenten? Op donderdag 20 januari organiseren we van 12:00 tot 13:00 uur een online lunchsessie waarin u leert of deelname iets is voor uw gemeente.

 • ICT-kosten gemeenten stijgen in 2020 met 7 euro per inwoner

  De gemiddelde ICT-kosten per inwoner stijgen in 2020 met 7 euro naar 93 euro. Deze stijging wordt voornamelijk veroorzaakt door investeringen in kwaliteit en continuïteit van ICT-dienstverlening. Daarnaast zijn gemeenten zijn door COVID-19 genoodzaakt om versneld te investeren in het hybride werken. Dit blijkt uit de jaarlijkse ICT Benchmark Gemeenten van M&I/Partners.

 • Processturing: het besturingsmodel voor wendbare en digitale dienstverlening

  door: Richard Sitters

  Een “superieure digitale klantervaring bieden” vraagt om het efficiënt op elkaar laten aansluiten van bedrijfsprocessen. Het vraagt om een transitie van “afdeling-gestuurd” naar “proces-gestuurd” werken. En die transitie is niet altijd eenvoudig. Richard Sitters, principal adviser bij M&I/Partners heeft zijn kennis en ervaring gebundeld in deze whitepaper.

 • Digitale transformatie bij gemeenten – De stand van zaken

  Hoe digitaal volwassen zijn gemeenten in Nederland? In de jaarlijkse ICT Benchmark Gemeenten meten we sinds 2020 de digitale volwassenheid om de deelnemers inzicht te geven in hun digitale potentieel. Hieruit blijkt dat gemeenten nog maar aan het begin staan van hun digitale transformatie. Download het rapport.