partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

Traineeship Informatiemanagement voor de overheid en zorg

nieuws | 17 januari 2022

Het aanbod van goed personeel op het gebied van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy is op dit moment beperkt. M&I/Partners start daarom 1 april 2022 met het Traineeship Informatiemanagement voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg. In dit traineeship worden startende talenten met verschillende achtergronden opgeleid tot professionals.

Beeld: Shutterstock

Informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy zijn voor overheden en zorginstellingen van groot belang. M&I/Partners wil als partner werken aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van haar klanten in de overheid en zorg. Om hier een bijdrage aan te leveren start M&I/Partners op 1 april 2022 met het Traineeship Informatiemanagement.

Wat houdt het Traineeship Informatiemanagement in

In dit traineeship leiden we startende talenten met verschillende achtergronden op tot professionals op het gebied van informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy. Wij geven hier invulling aan met een combinatie van learning-on-the-job en opleiding door inhoudelijke specialisten op het gebied van informatiemanagement, informatiebeveiliging (nulmetingen, audits en implementaties van normen/kaders (BIO, NEN7510 en ISO27001), Security Officer, CISO) en privacy (implementatie van de AVG, DPIA’s, Privacy Officer, FG, Verwerkingsregister). Aanmelden of meer informatie over het Traineeship Informatiemanagement: “www.mxi.nl/traineeship”;https://mxi.nl/traineeship/

  • Traineeship voor trainees Een traject van 18 maanden, waarbij trainees het werken op opdrachten combineren met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.
  • Traineeship voor de opdrachtgever Opdrachtgevers krijgen een leergierige adviseur die (met ondersteuning van een ervaren collega van M&I/Partners) een waardevolle bijdrage levert aan informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy binnen de organisatie van de opdrachtgever.
  • Traineeship voor de eigen organisatie Opleidingsdagen van het traineeship en de wekelijkse begeleiding zijn ook beschikbaar voor medewerkers van klanten.

Tobias van Oerle, senior adviseur bij M&I/Partners over het Traineeship Informatiemanagement: “We onderscheiden door onze combinatie van kennis van klantprocessen, ICT, informatiemanagement en informatiebeveiliging & privacy. Dit zorgt ervoor dat we oplossingen kunnen bieden aan onze klanten die echt werken. We denken dat we onze unieke set aan kennis en vaardigheden goed kunnen overdragen aan nieuwe talenten die zich graag op het vlak van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy willen ontwikkelen. Belangrijk hierbij is wat ons betreft dat soft skills, denkvermogen en intrinsieke motivatie belangrijker zijn dan vooropleiding. We staan dus open voor aanmeldingen vanuit allerlei opleidingen.”

Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners over het Traineeship Informatiemanagement: “Net als onze relaties zien en ervaren wij een structureel tekort aan goed opgeleide informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals. Om aan de vermindering van dat tekort een bescheiden bijdrage te leveren starten wij vanuit M&I/Partners op 1 april 2022 een Traineeship Informatiemanagement om een groep talenten in 18 maanden op te leiden tot adviseurs op het gebied van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy.”

M&I/Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau, met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 100 gedreven professionals sterk. M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.