partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

Online lunchsessie: Common Ground

nieuws | 12 november 2020

Graag nodigen wij u uit voor de online lunchsessie ‘Common Ground’ op donderdag 19 november. Tijdens deze sessie gaan wij onder andere met Centric, de VNG, de gemeente Utrecht en u het gesprek aan over Common Ground. Sluit donderdag 19 november van 12:00 – 13:00 uur aan bij de online lunchsessie: Common Ground.

Spoorbaan

Beeld: MichaelGaida / Pixabay


AANMELDEN

Donderdag 19 november vindt de online lunchsessie ‘Common Ground’ plaats. Common Ground is in de wereld van de lokale overheid inmiddels een geveugeld begrip. Maar waar gaat het precies om? Wat is Common Ground? Welke invulling krijgt Common Ground? Hoe wordt het uitgerold? En wat bepaalt of Common Ground uiteindelijk succesvol wordt? In de online lunchsessie op 19 november gaan we in gesprek met onder anderen Ron Bartels (Chief Portfolio Officer Centric PSS bij Centric), Maarten Bruinsma (Transitiemanager Common Ground bij de VNG), Wouter Bruijning (strategisch adviseur van de CIO gemeente Utrecht en één van de initiatiefnemers van Open Zaak) en Ted Dicks (principal adviseur bij M&I/Partners en o.a. werkzaam voor de SED-gemeenten).

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.