partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina M&I/Partners

logo m&i partners

Online lunchsessie: de toekomst van ICT-samenwerkingen

nieuws | 19 januari 2021

Donderdag 28 januari organisert M&I en partners de online lunchsessie ‘De toekomst van ICT-samenwerkingen’. Tijdens deze sessie gaan wij in gesprek met onder anderen Allard Mittertreiner (directeur Syntrophos) en Vincent Siegmund (directeur SSC ONS) over de toekomst van ICT-samenwerkingen. Bent u er ook bij?

Gezamenlijk de ICT-dienstverlening bundelen om tot efficiëntere, effectievere dienstverlening te komen, dat is het doel van de verschillende Shared Service Centers (SSC’s) voor gemeenten die Nederland kent. Maar deze doelstelling staat onder druk. Zo is vorig jaar de stekker getrokken uit SSC Zuid-Limburg.

Tijd dus om stil te staan bij de toekomst voor SSC’s. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor SSC’s? Hebben zij nog een toekomst nu steeds meer ICT wordt aangeboden als beheerde dienst? En hoe zorg je ervoor dat je als SSC samen met je opdrachtgevers tot goede of betere dienstverlening komt?

In deze online lunchsessie gaan we in gesprek met enkele directeuren van ICT-samenwerkingen waaronder, Allard Mittertreiner (directeur Syntrophos) en Vincent Siegmund (directeur SSC ONS).

Sluit donderdag 28 januari aan bij de online lunchsessie ‘De toekomst van ICT-samenwerkingen’.
Aanmelden via deze link

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.