partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

persberichten

 • Pega introduceert Pega Process Fabric

  Tijdens PegaWorld iNspire, de 18e editie van Pega’s jaarlijkse event dat gisteren voor het eerst virtueel plaatsvond, werd Pega Process Fabric™ aangekondigd.

 • Pega lanceert ‘Ethical Bias Check’

  Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, lanceert een nieuwe functionaliteit van de Pega Customer Decision Hub™. Met Ethical Bias Check kunnen organisaties eventuele vooroordelen en discriminatie (‘bias’) in AI-gestuurde customer engagement activiteiten eruit filteren. De tool wijst op alle kanalen op mogelijk discriminerende aanbiedingen en berichten gegenereerd door AI, voordat ze klant bereiken.

 • Pega vereenvoudigt klantbetrokkenheid met nieuwe Unified Messaging-mogelijkheden

  Pegasystems, de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, lanceert Pega Customer Service™ Unified Messaging Edition – een nieuwe SaaS-gebaseerde applicatie waarmee klantenserviceteams sneller en efficiënter kunnen reageren op vragen van klanten die binnenkomen via verschillende communicatiekanalen. De nieuwe oplossing kan binnen enkele dagen operationeel zijn en biedt een enkel dashboard waarop medewerkers alle verzoeken inzichtelijk hebben en makkelijker kunnen switchen tussen chat, messaging applicaties, social media en sms.

 • Pega lanceert Pega kickstart services voor versnelde digitale transformatie

  Pega lanceert Pega Kickstart™ – een aantal nieuwe services tegen een vaste prijs waarmee organisaties binnen enkele weken Pega-software kunnen implementeren om problemen voor zowel klanten als werknemers op te lossen.

 • Pega versnelt en vereenvoudigt low-code ontwikkeling

  Pegasystems heeft Pega Express™ gelanceerd – een nieuwe low-code softwareontwikkelmethode die naadloos is geïntegreerd in het Pega Platform™. Hierbij worden gebruikers stap voor stap begeleid bij het snel ontwerpen en implementeren van Minimum Lovable Products (MLP’s), maar ook bij de toekomstige doorontwikkeling en uitbreiding daarvan.

 • Uitnodiging Even ter Zake 2020

  Op donderdag 2 april wordt in Amsterdam (Johan Cruijff ArenA) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

 • Pega breidt Cloud Choice uit met Kubernetes-support

  Pegasystems, softwareleverancier van digitale transformatie toepassingen, kondigt de ondersteuning aan voor Kubernetes. Met deze oplossing wordt cloudcontainerorkestratie voor Pega-gebruikers mogelijk op AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Pivotal en Red Hat.

 • Onderzoek Pega toont aan: ontoereikende technologie hindert klantenservice

  Voor medewerkers van de klantenservice zijn ontoereikende technologie en processen twee belangrijke aspecten die de effectiviteit en het niveau van de klantenservice beperken. Dit zorgt voor veel frustraties.

 • Onderzoek van Pegasystems toont aan: RPA is geen wondermiddel voor digitale transformatie

  Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen, heeft een wereldwijd onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat robotic process automation (RPA) en robotic desktop automation (RDA) zeer effectief zijn bij het stroomlijnen van werk. Echter, het realiseren en behouden van die resultaten is niet zo eenvoudig als het lijkt.

 • Pegasystems introduceert Realtime AI Connectors voor Pega AI-software

  Pegasystems Inc., de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, kondigde tijdens PegaWorld Realtime AI Connectors aan. Dit betreft een nieuwe set Application Programming Interfaces (API’s) waarmee gebruikers AI-toepassingen van derden, zoals Google Cloud Machine Learning Engine en Amazon SageMaker, eenvoudig kunnen koppelen met de AI-oplossingen van Pegasystems.

 • Pegasystems introduceert Enterprise Low-Code Factory

  Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Enterprise Low-Code Factory – een gecentraliseerd dashboard waarmee elke medewerker snel en eenvoudig bedrijfssoftware kan bouwen conform organisatiestandaarden.

 • Pegasystems beloont ‘digital heroes’, partners en klanten

  Tijdens het jaarlijkse PegaWorld heeft Pegasystems Inc., de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, niet alleen meerdere Partner Awards en Pega Client Excellence Awards uitgereikt, maar ook tien ‘digitale heroes’ onderscheiden met de Pega DX Hero™ Award.

 • Pegasystems introduceert nieuwe mogelijkheden voor digitaal berichtenverkeer

  Nieuwe Pega Customer Service mogelijkheden helpen gebruikers communiceren via vrijwel elk (bestaand en toekomstig) digitaal berichtenplatform.

 • Pegasystems Benelux groeit door in Amsterdam Atrium Zuidas

  atrium Pegasystems

  De Benelux-vestiging van Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, is 25 februari jl. verhuisd naar het moderne, hightech kantoorpand Amsterdam Atrium Toren 1 aan de Zuidas.

 • Uitnodiging Even ter Zake 2019

  Torens Den Haag

  Op woensdag 10 april wordt in Amsterdam (Taets Art and Event Park) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

 • 1
 • 2