partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

persberichten

 • Pegasystems introduceert Enterprise Low-Code Factory

  Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Enterprise Low-Code Factory – een gecentraliseerd dashboard waarmee elke medewerker snel en eenvoudig bedrijfssoftware kan bouwen conform organisatiestandaarden.

 • Pegasystems beloont ‘digital heroes’, partners en klanten

  Tijdens het jaarlijkse PegaWorld heeft Pegasystems Inc., de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, niet alleen meerdere Partner Awards en Pega Client Excellence Awards uitgereikt, maar ook tien ‘digitale heroes’ onderscheiden met de Pega DX Hero™ Award.

 • Pegasystems introduceert nieuwe mogelijkheden voor digitaal berichtenverkeer

  Nieuwe Pega Customer Service mogelijkheden helpen gebruikers communiceren via vrijwel elk (bestaand en toekomstig) digitaal berichtenplatform.

 • Pegasystems Benelux groeit door in Amsterdam Atrium Zuidas

  atrium Pegasystems

  De Benelux-vestiging van Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, is 25 februari jl. verhuisd naar het moderne, hightech kantoorpand Amsterdam Atrium Toren 1 aan de Zuidas.

 • Uitnodiging Even ter Zake 2019

  Torens Den Haag

  Op woensdag 10 april wordt in Amsterdam (Taets Art and Event Park) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

 • Uitnodiging Digitale Klantreis Overheid 11 april

  Hierbij nodig ik u van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst over een digitale klantreis van de overheid op dinsdag 11 april van 10:30 tot 12:30. Evert-Jan Mulder geeft leiding aan het debat waarin een aantal vragen over de digitale klantreis centraal staan.

 • Kom en ontdek CRM Evolved!

  Hét CRM systeem van de toekomst integreert alle activiteiten van uw Marketing, Sales en Customer Service met uw backoffice voor een succesvolle customer journey.

 • Pegasystems presenteert financiële resultaten van het eerste kwartaal van 2014

  GAAP licentieomzet stijgt 22% in het eerste kwartaal van 2014

  logo pegasystems

  Pegasystems, de softwareleverancier die digitaal georiënteerde organisaties voorziet van ‘Better Business Software, presenteert de financiële resultaten van het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2014.

 • Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

  Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

  Pegasystems heeft Jan Willem Boissevain aangesteld als senior account executive voor de publieke sector. Met zijn benoeming zal Pegasystems zijn marktpositie in Nederland binnen de overheidssector verder uitbreiden en versterken.