partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

persberichten

 • Pega versnelt en vereenvoudigt low-code ontwikkeling

  Pegasystems heeft Pega Express™ gelanceerd – een nieuwe low-code softwareontwikkelmethode die naadloos is geïntegreerd in het Pega Platform™. Hierbij worden gebruikers stap voor stap begeleid bij het snel ontwerpen en implementeren van Minimum Lovable Products (MLP’s), maar ook bij de toekomstige doorontwikkeling en uitbreiding daarvan.

 • Uitnodiging Even ter Zake 2020

  Op donderdag 2 april wordt in Amsterdam (Johan Cruijff ArenA) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

 • Pega breidt Cloud Choice uit met Kubernetes-support

  Pegasystems, softwareleverancier van digitale transformatie toepassingen, kondigt de ondersteuning aan voor Kubernetes. Met deze oplossing wordt cloudcontainerorkestratie voor Pega-gebruikers mogelijk op AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Pivotal en Red Hat.

 • Onderzoek Pega toont aan: ontoereikende technologie hindert klantenservice

  Voor medewerkers van de klantenservice zijn ontoereikende technologie en processen twee belangrijke aspecten die de effectiviteit en het niveau van de klantenservice beperken. Dit zorgt voor veel frustraties.

 • Onderzoek van Pegasystems toont aan: RPA is geen wondermiddel voor digitale transformatie

  Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen, heeft een wereldwijd onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat robotic process automation (RPA) en robotic desktop automation (RDA) zeer effectief zijn bij het stroomlijnen van werk. Echter, het realiseren en behouden van die resultaten is niet zo eenvoudig als het lijkt.

 • Pegasystems introduceert Realtime AI Connectors voor Pega AI-software

  Pegasystems Inc., de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, kondigde tijdens PegaWorld Realtime AI Connectors aan. Dit betreft een nieuwe set Application Programming Interfaces (API’s) waarmee gebruikers AI-toepassingen van derden, zoals Google Cloud Machine Learning Engine en Amazon SageMaker, eenvoudig kunnen koppelen met de AI-oplossingen van Pegasystems.

 • Pegasystems introduceert Enterprise Low-Code Factory

  Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Enterprise Low-Code Factory – een gecentraliseerd dashboard waarmee elke medewerker snel en eenvoudig bedrijfssoftware kan bouwen conform organisatiestandaarden.

 • Pegasystems beloont ‘digital heroes’, partners en klanten

  Tijdens het jaarlijkse PegaWorld heeft Pegasystems Inc., de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, niet alleen meerdere Partner Awards en Pega Client Excellence Awards uitgereikt, maar ook tien ‘digitale heroes’ onderscheiden met de Pega DX Hero™ Award.

 • Pegasystems introduceert nieuwe mogelijkheden voor digitaal berichtenverkeer

  Nieuwe Pega Customer Service mogelijkheden helpen gebruikers communiceren via vrijwel elk (bestaand en toekomstig) digitaal berichtenplatform.

 • Pegasystems Benelux groeit door in Amsterdam Atrium Zuidas

  atrium Pegasystems

  De Benelux-vestiging van Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, is 25 februari jl. verhuisd naar het moderne, hightech kantoorpand Amsterdam Atrium Toren 1 aan de Zuidas.

 • Uitnodiging Even ter Zake 2019

  Torens Den Haag

  Op woensdag 10 april wordt in Amsterdam (Taets Art and Event Park) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

 • Uitnodiging Digitale Klantreis Overheid 11 april

  Hierbij nodig ik u van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst over een digitale klantreis van de overheid op dinsdag 11 april van 10:30 tot 12:30. Evert-Jan Mulder geeft leiding aan het debat waarin een aantal vragen over de digitale klantreis centraal staan.

 • Kom en ontdek CRM Evolved!

  Hét CRM systeem van de toekomst integreert alle activiteiten van uw Marketing, Sales en Customer Service met uw backoffice voor een succesvolle customer journey.

 • Pegasystems presenteert financiële resultaten van het eerste kwartaal van 2014

  GAAP licentieomzet stijgt 22% in het eerste kwartaal van 2014

  logo pegasystems

  Pegasystems, de softwareleverancier die digitaal georiënteerde organisaties voorziet van ‘Better Business Software, presenteert de financiële resultaten van het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2014.

 • Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

  Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

  Pegasystems heeft Jan Willem Boissevain aangesteld als senior account executive voor de publieke sector. Met zijn benoeming zal Pegasystems zijn marktpositie in Nederland binnen de overheidssector verder uitbreiden en versterken.