partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

partnerartikelen

 • Droning komt niet van de grond zonder modernisering wetgeving

  door: Cyriel van Rossum

  iBC2015-Pegasystems

  Het decor bestaat uit een stuk buis van nog geen twee meter met een flinke scheur erin, een afgeknapte tak die er dwars overheen ligt. Door de scheur schijnt licht van binnenuit, nodig om temperatuurverschil tussen het binnenste en de buitenlucht te simuleren.

 • Zweedse ‘UWV’ kan wetgeving met IT beter bijbenen

  Zweedse ‘UWV’ kan wetgeving met IT beter bijbenen

  Wie in Zweden zijn baan verliest, kan sinds kort een uitkering aanvragen via een smartphone of tablet. Dat kan dankzij een grootschalig moderniseringsprogramma van de 28 Zweedse werkloosheidsfondsen, die onafhankelijk zijn, maar wel hun IT-infrastructuur delen. Het programma moet de werkloosheidsfondsen makkelijker laten inspelen op nieuwe wet- en regelgeving.

 • De overeenkomst tussen Mijn ING en MijnOverheid

  door: Freek Blankena

  iBestuur magazine 12, partner Pegasystems

  ING Nederland stelt de klant steeds meer centraal in de digitale processen. De ideeën achter Mijn ING en MijnOverheid liggen niet zo heel ver uit elkaar, blijkt uit de aanpak van deze Pegasystems-klant.

 • Een wendbare overheid voor 2017

  door: Freek Blankena

  Een wendbare overheid voor 2017 - Pegasystems

  Kan de overheid de ambities van Digitaal 2017 waarmaken én in hetzelfde tempo nieuwe wet- en regelgeving blijven invoeren? Wellicht wel, als ze voor technologie kiest die dat mogelijk maakt.

 • 1
 • 2