zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

'Te veel medewerkers voelen zich niet betrokken bij digitale transformatie'

10 december 2020

Hoewel organisaties hun investeringen in digitale transformatie (DX) verdubbelen, worden werknemers veelal niet meegenomen in het proces. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Futurum Research in opdracht van Pegasystems. De studie toont aan dat 94% van alle werknemers meer betrokken zou willen worden bij DX. Bijna de helft (44%) geeft aan gewoon niet te weten hoe ze moeten helpen. Dit werkt niet alleen ontmoedigend voor sommige werknemers, het kan ook het tempo van succesvolle invoering van DX vertragen.

lees meer

Pega introduceert eerste RPA auto-balancing functie voor automatisch workload-beheer van bots

18 november 2020

Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, komt als eerste met een Pega RPA Auto-balancing functionaliteit waarmee automatisch werklast wordt doorgestuurd naar bots die binnen de organisatie beschikbaar zijn. De nieuwe Pega Robot Manager™ optimaliseert met behulp van AI op slimme wijze de capaciteit en efficiency van bots zonder menselijke interventie.

lees meer

RVO zet RijksZaak in voor schademeldingen

door: Fred van der Molen, 10 november 2020

Pegasystems

Ondernemers en particulieren kunnen sinds 1 juli ook buiten het Groningse aardbevingsgebied op één plek schades van mijnbouwactiviteiten aanmelden. De op RijksZaak gebaseerd applicatie werd in drie en een halve maand, volledig in de lockdownperiode gerealiseerd door DICTU en RVO, inclusief koppelingen met de BRP en het Kadaster.

lees meer

Pegasystems is een leider in RealTime Interaction Management

25 oktober 2020

Pegasystems Inc, de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, is door Forrester Research erkend als een leider in The Forrester Wave™: Real-Time Interaction Management (RTIM) report, Q4 20201. Pega behaalde topscores in twee van de drie high-level categorieën – huidig aanbod en strategie – en de hoogst mogelijke score op 25 van de 30 criteria.

lees meer

Pega introduceert Value Finder voor betere marketinginteracties met de ‘vergeten’ klant

5 oktober 2020

Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Value Finder als onderdeel van de Pega Customer Decision Hub™. Met deze nieuwe toepassing kunnen organisaties op basis van AI meer betrokkenheid realiseren met de ‘vergeten’ klanten door marketinguitingen en aanbiedingen af te stemmen op hun specifieke persoonlijke behoeftes.

lees meer

Onderzoek Pega toont aan: Intelligent Automation beschermt organisaties beter bij een toekomstige pandemie

16 september 2020

Intelligent automation speelt een belangrijk rol bij het vormgeven van de nieuwe manier werken na de pandemie, zo blijkt uit nieuw onderzoek van Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA). De wereldwijde studie werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Savanta dat 3000 senior managers en IT-medewerkers heeft gevraagd naar hun gedachten en ideeën over de toekomstige rol van technologie in een compleet veranderd business landschap.

lees meer

Pega introduceert X-ray Vision: RPA-tool met zelfherstellend vermogen

22 juli 2020

PEGA), de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, komt met X-ray Vision. Het is de eerste Robotic Process Automation (RPA)-tool in de markt die defecte bots opspoort en repareert, zonder menselijke interventie.

lees meer

Doorwerken in coronatijd

door: Marieke Vos, 7 juli 2020

Zoom-overleg Pega - DICTU

Van werken bij de klant naar werken vanuit huis, terwijl de deadlines hetzelfde blijven. Voor menigeen werd dat de realiteit in deze coronatijd, zo ook voor de mensen van DICTU. “We zagen van iedereen de haren langer worden en de werkplek netter.”

lees meer

Pega introduceert Pega Process Fabric

3 juni 2020

Tijdens PegaWorld iNspire, de 18e editie van Pega’s jaarlijkse event dat gisteren voor het eerst virtueel plaatsvond, werd Pega Process Fabric™ aangekondigd.

lees meer

Pega lanceert ‘Ethical Bias Check’

20 mei 2020

Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, lanceert een nieuwe functionaliteit van de Pega Customer Decision Hub™. Met Ethical Bias Check kunnen organisaties eventuele vooroordelen en discriminatie (‘bias’) in AI-gestuurde customer engagement activiteiten eruit filteren. De tool wijst op alle kanalen op mogelijk discriminerende aanbiedingen en berichten gegenereerd door AI, voordat ze klant bereiken.

lees meer