zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

BPM-tussenlaag werkt voor mkb én voor overheid

22 juli 2015

MKB Brandstof kan met behulp van een extra softwarelaag veel sneller en makkelijker verder groeien en nieuwe diensten toevoegen. Pegasystems-partner BPM Company legt uit waarom daarbij de grootte van een bedrijf er niet zoveel toe doet.

lees meer

Brits parlement zit boven op ICT-projecten

16 april 2015

Ook in het Verenigd Koninkrijk heeft de overheid haar handen vol aan lastige ICT-projecten. Meer transparantie daarover helpt, “maar we zijn er nog lang niet”, vindt Peter Ford, die vorig jaar de overheid verruilde voor Pegasystems.

lees meer

Kom en ontdek CRM Evolved!

30 maart 2015

Hét CRM systeem van de toekomst integreert alle activiteiten van uw Marketing, Sales en Customer Service met uw backoffice voor een succesvolle customer journey.

lees meer

The Roadmap to Digital Government

10 maart 2015

Overheidsorganisaties moeten afstappen van de traditionele watervalaanpak, om te voorkomen dat de wetgeving al meerdere keren is veranderd voordat deze goed en wel is ingebed in de organisatie, processen en systemen. Een wendbare aanpak is noodzakelijk om effectief nieuw beleid te implementeren en stapsgewijs verouderde systemen te migreren. Lees hoe dit kan in het stappenplan op weg naar een Digitale Overheid.

lees meer

Droning komt niet van de grond zonder modernisering wetgeving

door: Cyriel van Rossum, 22 januari 2015

iBC2015-Pegasystems

Het decor bestaat uit een stuk buis van nog geen twee meter met een flinke scheur erin, een afgeknapte tak die er dwars overheen ligt. Door de scheur schijnt licht van binnenuit, nodig om temperatuurverschil tussen het binnenste en de buitenlucht te simuleren.

lees meer

Zweedse ‘UWV’ kan wetgeving met IT beter bijbenen

29 december 2014

Zweedse ‘UWV’ kan wetgeving met IT beter bijbenen

Wie in Zweden zijn baan verliest, kan sinds kort een uitkering aanvragen via een smartphone of tablet. Dat kan dankzij een grootschalig moderniseringsprogramma van de 28 Zweedse werkloosheidsfondsen, die onafhankelijk zijn, maar wel hun IT-infrastructuur delen. Het programma moet de werkloosheidsfondsen makkelijker laten inspelen op nieuwe wet- en regelgeving.

lees meer

De overeenkomst tussen Mijn ING en MijnOverheid

door: Freek Blankena, 18 oktober 2014

iBestuur magazine 12, partner Pegasystems

ING Nederland stelt de klant steeds meer centraal in de digitale processen. De ideeën achter Mijn ING en MijnOverheid liggen niet zo heel ver uit elkaar, blijkt uit de aanpak van deze Pegasystems-klant.

lees meer

Pegasystems presenteert financiële resultaten van het eerste kwartaal van 2014

GAAP licentieomzet stijgt 22% in het eerste kwartaal van 2014

15 juli 2014

logo pegasystems

Pegasystems, de softwareleverancier die digitaal georiënteerde organisaties voorziet van ‘Better Business Software, presenteert de financiële resultaten van het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2014.

lees meer

Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

15 juli 2014

Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

Pegasystems heeft Jan Willem Boissevain aangesteld als senior account executive voor de publieke sector. Met zijn benoeming zal Pegasystems zijn marktpositie in Nederland binnen de overheidssector verder uitbreiden en versterken.

lees meer

Een wendbare overheid voor 2017

door: Freek Blankena, 26 juni 2014

Een wendbare overheid voor 2017 - Pegasystems

Kan de overheid de ambities van Digitaal 2017 waarmaken én in hetzelfde tempo nieuwe wet- en regelgeving blijven invoeren? Wellicht wel, als ze voor technologie kiest die dat mogelijk maakt.

lees meer