zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

E-book: succesvolle digitale transformaties bij overheidsinstanties

door: Douglas Averill

nieuws | 14 januari 2021

Wat is er nodig om echte modernisering te realiseren? Nadat we de wereld hebben rondgereisd om met overheidsteams te praten over hun digitale transformatiereis, is één ding duidelijk geworden. Achter elk succesverhaal staat een visionair die maar een doel heeft: betere resultaten voor burgers, bedrijven én hun teams.

Als overheidsinstanties het afgelopen decennium iets hebben geleerd, is het dit: als het gaat om modernisering bestaat er geen ‘quick fix’. Terwijl verhalen in de media over mislukkingen, ontoereikende financiering en inbreuken op de beveiliging bij ICT-overheidsprojecten bijna dagelijkse kost zijn, lijkt het alsof commerciële organisaties het makkelijker hebben. Wat bij ons maanden of jaren kost lijkt bij hun slechts dagen te duren. Hoewel ik er zeker van ben dat digitale transformatie ook voor hen moeilijk is, maakt dit onze uitdagingen niet eenvoudiger.

Bij Pega zijn we ongelooflijk trots op onze resultaatgerichte technologie. We worden keer op keer beoordeeld als de modernste oplossing, met het laagste risico en de hoogste meerwaarde. Maar we snappen dat technologie slechts een deel is van de puzzel. Echte transformatie vraagt ook om een gedeelde visie en inspiratie.

Wie is uw voorbeeld op het gebied van digitale transformatie?

Onthoud, als u de succesverhalen in ons e-book leest, dat er achter elk verhaal een digitale visionair staat. Iemand die het verschil wilde maken en een gedurfde visie vertaalde in een krachtige nieuwe realiteit. Ik hoop dat deze verhalen u inspireren om de beweging naar modernisering binnen uw organisatie te leiden.

Als u meer wilt weten kunt u me e-mailen op douglas.averill@pega.com.

Douglas Averill, Global Government Industry Markets Leader Pegasystems

Download hier het e-book Succesvolle digitale transformaties bij overheidsinstantieshttps”

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.