zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Masterclass 'De rol van leiderschap in digitale transformatie'

nieuws | 15 maart 2022

Om een digitale transformatie te bestendigen moest de applicatie Smart Investigate naar de cloud gebracht worden. Een technische en organisatorische alignment was hiervoor onontbeerlijk: Business & IT onder een dak. Deze masterclass gaat over de juiste prioriteiten stellen, over het kiezen voor autonomie en de rol van leiderschap zodat we de beste keuzes kunnen maken voor de klant en de organisatie.

Hoe kunnen de business en IT succesvol samenwerken?

Masterclass met sprekers:

  • Miklós Beems, productowner Rabobank
  • Michiel Reijnders, commercial lead Pegasystems Cognizant
  • Pieter Mensink, client success manager Pegasystems

Miklós Beems product owner Pega Smart Investigate bij Rabobank wilde het eigenaarschap weer in eigen beheer en koos voor onafhankelijkheid in de Pega Cloud ‘Wij bepalen de prioriteiten en niet iemand anders’.

Deze masterclass is onderdeel van de reeks ‘Winnende strategieën voor digitale transformatie’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Pegasystems.
Je kunt je hier aanmelden voor de volgende masterclasses

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.